Регистрация

Нудли с гъби и свински врат



Нудли с гъби и свински врат
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1935

Китайски спагети със свинско и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.02.2018

Обръщаме се към азиатската кухня, за да си направим домашни нудли с месо и гъби. Лора и Стоян показват лесна и достъпна за българина рецепта за нудълс с мръвки, който е огнено опикантен и ухае на джинджифил и чесън. Ястието е идеално разнообразие от традиционните семейни рецепти за паста.

Нудлите се сваряват според упътването на опаковката и се измиват под течаща студена вода. След това се захващаме с рязането - джинджифил, чесън, червени люти чушлета на вкус и гъби шийтаке. После нарязваме на хапки и свинското месо и го запържваме в малко олио от всички страни. В друг тиган запържваме чесъна, джинджифила и лютото чушле, добавяме гъбите и пилешки бульон. Оставяме да се поготви, после вкарваме и месото, а най-отгоре - и спагетите.

Овкусяваме с тъмен соев сос, оризов оцет и сусамово олио. Разбъркваме и прехвърляме в индивидуални порции. След това поръсваме с наситнен пресен лук и по желание със запечени на сух тиган сусамови семена. Става идеално основно с азиатски вкус.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта