Регистрация

Нарязване и изпичане на пилешки филета



Нарязване и изпичане на пилешки филета
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2370

Правилно рязане на пилешки гърди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

В канала Готвене за начинаещи се откриват множество рецепти за заети домакини или хора, които нямат опит в кухнята. Стъпка по стъпка се обяснява направата на ястията, а днес виждаме как за 10 минути може да се приготви вечеря от печени пилешки гърди.

Ако искате да извадите гърдите от пиле, авторът показва как се прави. После филетата се режат обратно на месните влакна и се получават равни по големина парчета. Добре е месото да се извади от хладилника преди готвенето, за да се отпусне. Следва да се овкуси с подправки, а после преминаваме към печенето.

В тефлонов или чугунен леко намазнен тиган се поставят месцата и по желание резени сварен картоф. Запича се двустранно и се сервира. Ето лесна и вкусна вечеря за натоварения делник. Гледайте във видеото как точно се прави.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 15 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта