Мексиканско чили кон карне по български
Средно | Порции 2
| Видяна: 9253
Люта манджа с телешка кайма и доматена запръжка с чушки и лук.
Традиционно мексиканско ястие, което ще допадне на всеки любител на месото и пикантната кухня. Една доматена мусака с боб и без картофи, която можете да поднесете с препечен хляб за гасене на "пожара".
Най-важните съставки
авокадо, боб, вино, говежда пържола, говеждо месо, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, кайма, кимион, кисело мляко, консерва белени домати, консерва домати, кориандър, лук, люта чушка, магданоз, олио, сладък вермут, сух вермут, телешка кайма, телешки бульон, телешко, телешко филе, червен боб, червени чушки, червено вино, чесън, чили чушки, чушки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ