Регистрация

Мед и козметика - къде е допирната точка между пчелните продукти и фармацията



Мед и козметика - къде е допирната точка между пчелните продукти и фармацията
  |   Порции   |   Видяна: 1984

Пчелен мед, клей, плодове и билки се впрягат в общите усилия за борба със старостта и търсене на вечната красота.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Днес в предаването за пчелни продукти и здраве:

1. Гост в студиото е собственикът на голяма и престижна гръцка фирма за козметика от пчелни продукти - Ники Куциана. Тя представя дейността си, която развива повече от 25 години съвместно със съпруга си - пчелар и фармацевт в областта на лечението и разкрасяването чрез природни продукти и екстракт от пчелни суровини.

2. Научаваме кога се използва мед и кога прополис в грижата за лицето и с какво тези два екстракта са така чудодейни върху сухата, мазната и изтощената кожа.

3. Разбираме за какво се използва пчелния клей и как може да бъде едновременно козметично средство за подмладяване и разкрасяване отвън и еликсир за здраве и жизненост, когато се приема с чаша вода.

4. Спираме се и на билките или как пчелните продукти се комбинират с отвара от различни лечебни растения, които се срещат в територията на Гърция. Тук темата се премества върху целебните треви, а акцентът пада върху отвари съответно от зелен чай, лайка, невен, розмарин и хамамелис - основни дарове на природата, с които работи гръцката козметична фирма на Ники и Никус Куциана.

5. Защо трябва да избираме натурални продукти в грижата за здраврто и красотата и как да вземем правилното решение, спирайки се върху определени мерки и производствени линии?

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта