Регистрация

Мариновано свинско с киви, мед и горчица

Мариновано свинско с киви, мед и горчица
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2600

Печени свински пържоли във фолио с медена коричка и плодове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1,5 кг свински пържоли (около 5 броя)
  • 3 с.л. мед
  • 1 с.л. горчица
  • 5 скилидки чесън
  • сол, черен пипер и кориандър на вкус
  • 1 киви

Начин на приготвяне:

1. Почистете свинското месо и го натрийте с намачкания чесън, сол и черен пипер на вкус.

2. Обелете кивито, рендосайте го и го смесете с меда, горчицата и кориандъра.

3. Мариновайте пържолите в сместа за около 2 часа.

4. Увийте всяка пържола по отделно в алуминиево фолио, като я намажете с част от маринатата.

5. Подредете в тавичка, застлана с хартиено фолио за печене и печете на 200 градуса за около 2 часа.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта