Регистрация

Мариновани свински бузи

Мариновани свински бузи
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 10079

Зимно свинско мезе за червено вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг осолени свински бузи
  • няколко шепи листа пресен градински чай
  • зехтин
  • 5 скилидки чесън
  • червен винен оцет

Начин на приготвяне:

1. Нарежете бузите на много тънки филийки.

2. В тиган на среден огън сложете малко зехтин, скилидките чесън и листата чай, след това прибавете бузите.

3. Пържете за около 30 сек. - 1 мин. от двете страни до златисто-кафяво, внимавайте да не изгори.

4. Отцедете върху кухненска хартия.

5. Поръсете леко с винен оцет.

6. Поднесете веднага, поръсено с градински чай.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
3
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта