Регистрация

Малки дебели палачинки от тиква



Малки дебели палачинки от тиква
Средно   |   Порции 18 броя   |   Видяна: 3159

Палачинки с тиквено пюре и джинджифил.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.10.2015

 

Към обикновеното тесто за палачинки с масло в тази рецепта се добавя тиквено пюре. Готвената на пара цигулка се намачква и влиза в състава на тестото, което изненадва с аромат на джинджифил и натрошени тиквени семки. От приготвената смес се правят дебели малки палачинки - с хрупкава златиста коричка и мека плътна сърцевина. След изпичане можете да ги залеете с мед, както е показано в оригиналната рецепта, или пък да овкусите по желание с друг вид сладко - кленов сироп или мармалад.

Рейтинг и коментари (4)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 200
  2. 30
  3. 18
  4. 160
  5. бешамел
  6. 180
  7. Броколи
  8. 150
  9. АНИ
  10. 2011

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта