Регистрация

Макарони със сирене горгонзола

Макарони със сирене горгонзола
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3460

Паста със сирене и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 г паста като пенне (тръбовидни макарони) или фусили (спираловидни макарони)
  • 175 г сирене горгонзола, нарязано на кубчета
  • ½ ч.ч. сметана
  • 30 г пармезан
  • 1 с.л. подправки (магданоз, босилек, копър)
  • 1 ч.л. бял пипер
  • 3 с.л. натрошен шамфъстък

Начин на приготвяне:

1. Сварете пастата според указанията на опаковката.

2. Излейте сметаната в малка тенджера, добавете сиренето горгонзола, загрейте ги малко, така че сиренето да се разтопи.

3. Добавете белия пипер и подправките.

4. Изсипете макароните в чиния, полейте ги със соса, разбъркайте добре и поръсете с пармезан и шамфъстък.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта