Регистрация

Лесно и бързо обелване и намачкване на чесън



Лесно и бързо обелване и намачкване на чесън
Лесно   |   Порции 1-4   |   Видяна: 3232

С голям кухненски нож можете да обелите скилидките и да ги настините.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако се опитате да белите чесън с нож и нокти, ще откриете, че това занимание има два недостатъка - трудоемко е и пръстите ви се омирисват на лука. Затова вижте една лесна и бърза техника за вършенето на тази работа, препоръчана от Жак Пепен. Освен за секунди, ще се справите и без много миризма както с отстраняването на люспата, така и с наситняването на чесъна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта