Регистрация

Боравене със скилидки чесън



Боравене със скилидки чесън
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2959

Зелената сърцевина на стария чесън е най-вкусната част от скилидката.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Мнозина са свикнали да изхвърлят зелената сърцевина, образувала се в по-старите и големи скилидки чесън, защото смятат, че е твърда и безвкусна. Дългогодишният кулинарен опит на Жак Пепен обаче доказва, че тя е най-ароматното и приятно на вкус парченце от чесъна, затова виртуозният готвач съветва да не го пренебрегвате.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта