Лесна домашна шунка от свински бут
     Лесно   |   Порции 1,5 кг
  |   Видяна: 16094
    
Домашна варена свинска шунка.
Бон Апети
Излъчен на 08.01.2016
Как се прави шунка от свинско месо в домашни условия - много лесно е отговорът, който върви заедно с рецептата за вкусната мръвка. Оказва се, че направата на шунка е фасулска работа, а гаранцията, че в домашно приготвеното месо няма добавени консерванти, оцветители и подобрители е страхотна мотивация да предизвикаме всички любители на вкусната и полезна храна и на истинските мезета.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 седмици
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ