Регистрация

Кошмари в кухнята в ресторант Сръбски гурмани в Русе - част 3



Кошмари в кухнята в ресторант Сръбски гурмани в Русе - част 3
  |   Порции   |   Видяна: 3052

Тъжен край на една сръбска приказка в Кошмари в кухнята.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята - сезон 4, епизод 5

Излъчен на 28.03.2017

Трета част

Шеф Иван Манчев вече разбира, че проблемът за запада на "Ресторант кафана Сръбски гурмани" е в неразбирателството между собствениците. Единият от тях има мажоритарен дял, а другият - умее да готви изключително добре сръбски ястия и е човек с опит и познания в ресторантьорството. Постоянните препирни обаче не оставят шанс на заведението да се реализира, затова Шеф Манчев се чувства в безизходица. Той призовава на помощ своя колега от Кошмари в кухнята в Сърбия - Шеф Саша Мишич. Всички заедно в кухнята спретват разкошни специалитети, които са герб за модерната традиционна сръбска кухня. Ето и какво приготвят:

1. Редени карамелизирана тиква, овче сирене и маринован лук, поднесени към паниран телешки дроб със сос от босилек, кубчета домати и орехи и тестени пръчици с лютив пипер.

2. Пълнен костур с лимон и розмарин, изпечен на грил върху полента от зеленчуци, сервиран с пълнени картофи и пинджур от доматии чушки и гарниран с чипс от цвекло и чесън.

3. Мариновани агнешки котлети, поднесени върху сотирана тиква, спанак, ориз и сръбски каймак, полети със сос от винена редукция и чипс от тиква и пресен джоджен.

Въпреки страхотното меню и разкошния интериор, който създава екипът на Кошмари в кухнята в заведението, истинската душа на ресторанта - готвачът Зоран Здравкович се отказва от своя дял и решава, че ще опита късмета си на друго място, където опитът и уменията му ще носят вкусово удоволствие на посетителите, а персонал и управители ще разбират от работата си. Тази история на Кошмари в кухнята сякаш завършва с тъжен край, но дава едно ново начало.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта