Регистрация

Китайски кнедли със свинско

Китайски кнедли със свинско
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 4601

Задушени пикантни кнедли с месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 800 г свинско
  • 2 яйца
  • 3 с.л. соев сос
  • 3 с.л. шери
  • 1 ч.л. настърган пресен джинджифил
  • 1/2 ч.л. бял пипер
  • 2 с.л. сусамово олио
  • 3 малки стръка нарязан зелен лук
  • 2 с.л. царевично нишесте
  • 4 с.л. нарязан воден кестен (продава се в магазини за азиатски хранителни продукти)
  • 3 скилидка чесън, счукан
  • 1 1/2 ч.л. червен чили сос с чесън
  • 2 ч.л. пикантен кафяв соев сос
  • 3 ч.л. сос хойсин
  • 1 ч.л. настъргана портокалова кора
  • 1 пакет готови дъмплинги

Начин на приготвяне:

1. Смесете месото с яйцата, соевия сос, шерито, джинджифила, сусамовото олио и белия пипер в голяма купа.

2. Разделете сместа на четири равни части. Към всяка прибавете по един от следните продукти допълнително - чили сос, соев сос, сос хойсин и настърганата портокалова кора.

3. Оформете дъмплингите и ги напълнете с пънката.

4. Задушавайте в стимера върху решетка за около 25 мин.

5. Поднесете топли.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта