Регистрация

Кекс от патешки дроб за мазане

Кекс от патешки дроб за мазане
Трудно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3877

Печен патешки дроб в терин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Маринован черен дроб от патица в алкохол се пече на бавен огън, за да пусне мазнината си, а след това се изчаква докато отделената мас се превърне в желирана основа на един кейк от месо - вкусен начин да сготвите изтински деликатес от патешката дреболия.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 1 ден

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта