Регистрация

Карфиолена супа с моркови и праз лук



Карфиолена супа с моркови и праз лук
Лесно   |   Порции 8   |   Видяна: 1983

Зеленчукова крем супа с печен карфиол и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.09.2016

Това е рецепта за крем супа от зеленчуци, в която се набляга на празия лук и морковите, но в пюрирания сос се крият още изненади с приятен аромат. Ако за вас супата е не просто бързо прихапване, а ястие, което може да зарадва сетивата със съвършен вкус, то довършете рецептата докрай. Зеленчуковата чорба се поднася с розички печен карфиол в зехтин и пушен пипер, настъргани ленти пармезан и лешници. Ако постите или сте вегани, заменете пармезана с тофу или просто го пропуснете.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта