Регистрация

Канелони със сирене и сос бешамел



Канелони със сирене и сос бешамел
Трудно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 13107

Пълнени канелони със сирена, лук и спанак.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Едно леко нетрадиционно предложение за основно ястие, което не се среща всеки ден. Ако още не сте пълнили канелони, сега е моментът да се опитате да съчетаете тестените изделия с изискани сирена, спанак и лесен сос. Опитайте!

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
7
4 мн. добре
3
3 става
5
2 едвам
1
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай
Много добре изгежда. Аз снощи правих подобни, но пълнежа беше от червен лук задушен със спанак и пюритан. Пасирани моркови, прибавени към спанака, сирене и черен пипер. Сосът ми се състоеше от запържен чесън, люта чушка, доматено пюре и босилек. Тъй като нямам шприц, за по-лесно пълнене накиснах Канелоните за няколко минути в топла вода. След като ги напълних и подредих в тавичка, ги залях със соса, а малко преди да ги извадя настъргах и кашкавал. Получи се доста добре.

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта