Регистрация

Как се карамелизира захар



Как се карамелизира захар
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 21117

Приготвяне на течен карамел в домашни условия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Приготвянето на домашен карамел не е философия, обяснява Жак Пепен, но добавя, че и в него си има тънкости. По добре е да карамелизирате захарта, разредена с вода, защото така няма да залепне и загори. А тъмнината на цвета зависи изцяло от вкуса ви - постигането на перфектния цвят е въпрос само на броени секунди.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
8
4 мн. добре
6
3 става
6
2 едвам
5
1 трагедия
4
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта