Регистрация

Как правилно се реже и яде диня



Как правилно се реже и яде диня
  |   Порции   |   Видяна: 6035

Лесно хапване на диня без капане и цапане.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Още от детството динята вкъщи се реже на триъгълни парчета и човек, свикнал с този факт, не си задава въпроса: "как може да се консумира сладкия летен плод, без да тече по пръсти, ръце, дрехи и брадичка". Има начин за ядене на дини, по който те дори се превръщат в парти хапки и можете да си ги хрускате пред хора, без да се притеснявате от накапване. Просто разрежете плода на две през средата и слад това направете кубчета от кората с напречни и надлъжни разрези. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта