Регистрация

Как да си изпечем яйце за сандвич



Как да си изпечем яйце за сандвич
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2515

Печено яйце на тиган за вашата закуска.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Яйцето е една от най-често слаганите добавки на сандвичи и филий. Но мнозина го пекат като просто го счупят в тигана с незалепващо покритие и след време го обърнат. Така то се разтича и придобива неправилна форма. За да бъде наистина кръгло и да легне върху хляба, без да виси, добре е да го изпечете в кръгче лук - щура, но практична идея, която ще задържи яйцето в кръглата му форма. А ако не искате лук на сандвича, просто го отстранете след печенето.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. food
  2. m
  3. месо
  4. ордьов
  5. 4
  6. Пита
  7. руло
  8. 686
  9. жито
  10. ги

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта