Регистрация

Кавърма с пилешко, чушки и лук

Кавърма с пилешко, чушки и лук
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 8064

Народна манджа с пиле и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г пилешки гърди
  • 5-6 броя червени чушки
  • 3 глави бял лук
  • олио или зехтин
  • червен пипер (по желание)
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

1.Нарежете пилешките гърди на малки парчета. Задушете ги за 15-20 минути в тенджера с малко олио или зехтин.

2. След това към месото, прибавете нарязаните лук и чушки. Гответе още 15 минути, но без капак, за да изври водата, която се е отделила от месото и зеленчуците.

3. На изключен котлон, може да овкусите кавърмата с пикантина или сол и черен пипер.

4. Малко преди да го махнете от котлона, може да добавите и щипка червен пипер.

Добър апетит!

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта