Регистрация

Италиански плосък хляб пиадина



Италиански плосък хляб пиадина
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 3711

Въздушни хлебчета с бакпулвер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.09.2016

Пиадината е вид италиански хляб, в състава на който за набухвател се слага бакпулвер. След разточване плоските питки се пекат на грил или тиган като във вътрешността им се образува дупка, подходяща за пълнене с различни видове салати, колбаси, сирена или комбинация между изброените. Затова с името Пиадина или Пиедина в Италия можете да видите и сандвич, приготвен от този хляб. А как да си направите тестените изкушения у дома - вижте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта