Регистрация

Захлупена пица калцоне с гъби и моцарела



Захлупена пица калцоне с гъби и моцарела
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2650

Пица с гъбена плънка и сирена.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Пица калцоне е приемана за мнозина като пълнен хляб или питка с плънка, която трябва да се сервира не като основно, а като хляб към ястие. За да се развенчае този факт в днешната рецепта сме особено щедри към количеството на плънката. Така в сърцевината на нашето калцоне се намества запръжка от гъби и сметана, а върху нея полягат дебели резени моцарела, която се разтича и обгръща манатарките по време на термичната обработка. А крайният резултат - възхитителен на вкус и семпъл за приготвяне - какво повече може да се желае от една рецепта.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта