Регистрация

Запържен зелен фасул в сос Самбал

Запържен зелен фасул в сос Самбал
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3832

Сушени скариди и сос от стриди овкусяват запържен зелен фасул.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 100 г зелен фасул
  • 1 с. л. сушени скариди
  • 1 глава червен лук, нарязан ситно
  • 1 ч. л. накълцан ситно чесън
  • 1 червена люта чушка
  • 1 с. л. сос от стриди
  • ½ ч. ч. вода
  • олио

Начин на приготвяне:

1. Счукайте лука, чесъна, сушените скариди и лютата чушка на ситно.

2. Загрейте 3 с. л. олио и запържете горните съставки за соса „Самбал”.

3. Прибавете зеления фасул и пържете докато омекне, след това прибавете малко вода и соса от стриди.

4. Сервирайте с ориз за гарнитура.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. pizza
  2. milena
  3. КАртофи
  4. ACE
  5. 9096
  6. 18
  7. 58
  8. яб
  9. черен пипер

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта