Регистрация

Есенна фритата с моркови и чесън



Есенна фритата с моркови и чесън
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2715

Поширани круши с ароматно вино и яхния с риба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 43 - Сезон 4

Дължина: 21:21
Излъчено на: 2013-11-06 11:30
 
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Фритата с праз лук, мляко, моркови и аромат на естрагон.
  • Яхния с аншоа, моркови и каротфи.
  • Поширани круши с червено вино, анасон и канела.
 
 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта