Регистрация

Есенна салата с тиква цигулка



Есенна салата с тиква цигулка
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2677

Печена тиква с бяло сирене, орехи и лют пипер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.10.2016

Печената тиква може да послужи за основа както на сладки, така и на солени ястия. В тази рецепта печем цигулка в сос от балсамов оцет, мед, розмарин сол и пипер. След като кубчетата са добре омекнали и са поели ароматите и вкусовете на соса, се поднасят като ордьовър с натрошено отгоре бяло срене (можете да сложите и малко синьо сирене), орехи, чили на люспи и сусамови семена. Това може да бъде едновременно предястие, салата, гарнитура или диетично основно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта