Регистрация

Ергенска пица с пушено сирене и кренвирши



Ергенска пица с пушено сирене и кренвирши
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 962

Бърза пица с готово тесто и малко продукти.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Не е необходимо направата на домашна пица да изисква много суета в кухнята - доказват го в канала Dazzle Spoon, като показват ергенска пица с малко продукти, която да спаси доставчика от поредното повикване и да спести някой излишен разход за фаст фууд. С готово тесто от магазина, палка пушено сирене, малко кашкавал и няколко кренвирша можете да си направите повече от една пица и да хапнете в домашни условия без да губите особено време за готвене.

Тестото се разточва или раздърпва. За една порция половината тесто е напълно достатъчно. Отгоре се намазва със заквасена сметана, ако имате. Ако ли не - малко масло също върши работа. Следва да полеете с доматен сос, доматено пюре или кетчуп. По желание можете да ръснете чубрица или друга подправка. Отгоре се слагат парчета пушено сирене, резени кренвирши или друг колбас, който имате в хладилника и на финала се поръсва с рендосан кашкавал.

Пицата се пече в силно загрята фурна на 220 градуса за 15-тина минути. Можете да поднесете с листа пресен босилек и любимия сос за пици. Точните продукти и стъпки на направа гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта