Регистрация

Еклерово тирамису с течен шоколад



Еклерово тирамису с течен шоколад
Средно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 1623

Маскарпоне с байганети и сос сабайон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.02.2016

Уникален сладкиш за ценители, който обаче изисква време за направата си, защото в него се съчетават части от различни десерти. Първо се правят байганети от пържено тесто, които заместват бишкотите на традиционното тирамису. След това приготвяме два соса - познатия сладкарски крем сабайон с аромат на портокали и сметанов ковертюр с шоколад. На финала сглабяме десерта в голяма десертна купа и отгоре поръсваме по желание с шоколад, плодови кори или друг вид сладкарска украса.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта