Регистрация

Домашно традиционно песто

Домашно традиционно песто
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1151

Босилково песто дженовезе.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 125 г пармезан
  • 2-4 скилидки чесън
  • 80 г кедрови ядки
  • 100 мл зехтин
  • 50 г босилек
  • 1/2 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

1. Измийте листата на босилека и нарежете на едро. Прехвърлете в купата на блендера.

2. Добавете кедровите ядки и чесъна. Сложете и пармезана, нарязан на кубчета. Бръмнете.

3. Сипете зехтина и солта и пюрирайте до получаването на сос.

4. Поднесете със салати, печени зеленчуци, паста.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта