Регистрация

Домашен локум с ябълки и орехи



Домашен локум с ябълки и орехи
Трудно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 4559

Локумени хапки с плодове и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.09.2016

Рецептата за правене на локум у дома не е за прибързани кулинари, защото изисква време в този си вариант, който обаче гарантира изкусителна сладост на локумените хапки и страхотна визия на десерта. За целта ви трябват кори и семки от сладки червени ябълки, които трябва да поврат в марля на определена температура близо час. Нужни са ви още розова вода, киселина, царевично брашно и търпение, благодарение на които ще успеете да направите домашния си локум. Ако искате да видите точно как - гледайте видеото. Спазвайки стъпките, няма къде да сбъркате!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта