Регистрация

Детски панирани филийки в два варианта



Детски панирани филийки в два варианта
Лесно   |   Порции 6-8 броя   |   Видяна: 1299

Пържени филийки с яйце или печени филийки с яйчена заливка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Има лесни и интересни рецепти за вкусна домашна храна, в приготвянето на които могат да се включат и децата. Така стават съпричастни към направата на собственото си ядене и се чувстват още по-доволни. Пък и е добър начин да накарате злоядото си мъниче да хапне питателно ястие.

Иван Звездев и Иван Звездев младши правят два варианта на любимата закуска от детството - пържени филийки, като обаче показват и как се готвят пържени филийки без пържене. Да се нареже хляба на по-малки парчета, за да се напои добре, е само един от триковете, които разкрива видеото. Ако ще хапвате в сладък вариант, можете да добавите канела към яйцата и млякото, за да са по-ароматни тези сладки сандвичи.

А ако сте привърженик на по-здравословната кухня, можете да добавите лъжица брашно в смес от 2 яйца и 40 мл мляко и да оваляте хлебчетата. Редите в тава, застлана с хартия за печене и оставяте за 10 минути напоеният хляб да се отпусне и попие до вътрешността. През това време загрявате фурната на 200 градуса. После запичате за 10-12 минути малко под средното ниво. Стават по-твърдички. Гледайте точно как се прави!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта