Регистрация

Гюзлеме със спанак и агнешко



Гюзлеме със спанак и агнешко
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2483

Домашно гюзлеме с кайма и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.03.2016

Плоски банички с месо и зеленчуци готвят Лора и Стоян, като проявяват страхотна кулинарна иновативност. Тестото се прави като за турска баница гюзлеме, но в плънката наред с традиционното сирене се намества и моцарела, а към тях влизат още варен спанак и запръжка от агнешка кайма (по желание можете да опитате странните банички и с друг вид кайма). Тестеното изделие по традиция се пече на плоча, но тъй като повечето кухни не са снабдени с такава, готвим гюзлемето на тиган с незалепващо покритие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1:20 часа
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта