Регистрация

Гъбен сос с лук и кисели краставички



Гъбен сос с лук и кисели краставички
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2458

Разядка от манатарки за мазане на филийки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.09.2015

 

Една закуска, която ухае на свежи гъби - това ще бъде вашето прихапване, ако решите да си сготвите този своеобразен пастет без месо. Гъбената паста е подходяща за намазването на бисквити, крекери или препечен хляб, като в комбинация с основата си се превръща в нещо като брускета. Гледайте как се прави:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта