Регистрация

Гъбен пай с бекон и яйца



Гъбен пай с бекон и яйца
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3622

Домашен пай с месо, гъби, лук и сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако сте решили да си правите пица, защо не вдигнете кулинарната летва с този пай, събрал в себе си продуктите на пица - бекон, яйца, лук, гъби кашкавал, но обогатен със сметанов сос и мляко - тежка вечеря за цялото семейство.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. %s
  2. й
  3. 50
  4. кисело мляко
  5. A>
  6. A
  7. пържени
  8. Пост
  9. 214
  10. Л

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта