Регистрация

Глутенов ориз на пара

Глутенов ориз на пара
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2547

Глутенов ориз с пиле и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 ч.ч. глутенов ориз
  • 800 г пилешки бедра или крилца
  • 400 г гъби
  • соев сос
  • тъмен соев сос
  • сол
  • сусамово олио
  • бял пипер
  • китайска наденица (по желание)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете месото и гъбите на ситно в уреда за варене на ориз (или дълбок тиган с капак) и гответе по същия начин, както се готви обикновен ориз. Единствената разлика е, че се готви с ¼ вода по-малко.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта