Регистрация

Гарнитура от булгур със зеленчуци



Гарнитура от булгур със зеленчуци
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2738

Постен пържен булгур със спанак и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.10.2015

 

Любителите на арабската кухня могат да се насладят на нещо вкусно и постно, което малцина в България са опитвали. Булгурът в тази рецепта не се готви по традиционния начин - с варене, ами влиза в сгорещен тиган, където вече се пържи лук. Така ястието се превръща в своеобразен ориенталски пилаф без ориз. Скоро в манджата се настанява и наситнен спанак и така получаваме една арабска гарнитура или пък веганско основно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта