Регистрация

Веган безглутеново брауни от ядки и сушени плодове



Веган безглутеново брауни от ядки и сушени плодове
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1202

Полезен сладкиш без захар и брашно.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Диетичен десерт - звучи страхотно, особено ако е богат на витамини и минерали, има шоколад и може да бъде едновременно красив и вкусен. Именно такъв сладкиш показват в канала Dazzle Spoon като приготвят вариант на протеиново барче от ядки и плодове, което по желание можете да залеете с черен шоколад, за да вдъхнете удоволствие в здравословната хапка.

Всичко се прави в чопър за броени минути. Можете да накиснете фурмите предварително в топла вода, ако са с костилка, за да я извадите по-лесно. А иначе слагате в чопъра суровите ядки и сушените плодове, смилате на кашичка, добавяте кокосово масло, какао на прах и ванилия и смилате на крем. Разпределяте в малка тавичка, застлана с хартия за печене и заравнявате. Точните продукти ще видите във видеото.

Ако искате шоколадова нотка, разтопете тъмен шоколад на водна баня и залейте десертчето. Заравнете и украсете с пресни плодове, сушени плодове и парченца ядки. Ако е за деца, можете да поръсите шарени топчета или пръчици. После приберете в хладилник, за да се стегне. След час ще имате полезен десерт или страхотна здравословна закуска.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта