Регистрация

Бърз и лесен италиански хляб



Бърз и лесен италиански хляб
Лесно   |   Порции 1 хляб   |   Видяна: 3516

Италианска домашна франзела с мая - чабата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.01.2016

Чабата е италиански хляб, подобен на франзелата, но малко по-къс. Той е страхотна идея да си направите много лесен за месене и същевременно малко по-различен домашен насъщен с твърдо изпечена кора и пухкава влакнеста сърцевина. В състава му влизат съвсем малко продукти, а от кулинара не се иска почти нищо, освен малко желание да си го спретне. Вижте как се прави.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта