Регистрация

Бързо пълнено пилешко с крема сирене



Бързо пълнено пилешко с крема сирене
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 2667

Пилешко руло с крема сирене и гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Руло от пилешки гърди с плънка от крем сирене и билки приготвя Миро от канала Готвене за начинаещи, като дава идея за лесна и бърза семейна вечеря, която хем е елегантна и много вкусна, хем направата ѝ ще отнеме по-малко от час. Освен това за ястието се използват малко продукти, които можете да купите в последния момент от кварталния магазин.

Пилешките гърди се разделят на порции - половин гърда е за порция. Увиват се в стреч фолио и се начукват с точилка (не с чук) до изтъняване. Фурната се включва предварително на 200 градуса с вентилатор, за да загрее добре. Бучка крем сирене на стайна температура се разбърква с наситнен див лук и магданоз. Изтъненото филе се овкусява със сол и пипер и се намазва с ароматизираното крем сирене. Една бучка ще стигне за 2-3 порции. После филето се прегъва от крайщата и се завива на руло.

Рулото се облицова с ленти бекон и се поставя в намазнена тавичка. Пъхва се във фурната за 20-25 минути. Как точно става завиването - гледайте във видеото. А докато мръвката се пече, можете да си направите лека гарнитура. Миро предлага запечени шайби домат и сотиран зелен лук в масло.

На финала всичко е сглобено - едно леко, питателно, бързо и вкусно домашно ястие. Гледайте точно как да си го сготвите!

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта