Регистрация

Бърза лазаня с месо и праз в тиган



Бърза лазаня с месо и праз в тиган
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2067

Манджа с пилешко, сирена, зеленчуци и кори за лазаня в тиган.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.02.2017

Лазанята е вкусно италианско ястие, което не е трудно за приготвяне, но пък е трудоемко, особено в рецептата с месо, бешамел и пластове с кашкавал. Има и по-лесен начин да впрегнете същите продукти в направата на италиански деликатес, като обаче прекарате около половин час в кухнята, а след още 10 минути имате и възможност за сервиране. Е, крайният резултат не е така примамлив за окото, но пък е също толкова вкусен, колкото и редената лазаня по традиционна рецепта.

Тук се прави запръжка от наситнено пилешко месо с моркови, праз лук и чесън, после се добавят маслото и брашното за бешамела, но без да се вадят предишните продукти. Към тях след това влизат млякото, корите за лазаня и вода и всичко се готви заедно. На финала изсипваме сирене котидж, рендосан чедър и след това поръсваме с грана падано, пармезан или обикновен кашкавал. Ако поне малко държите на естетичния вид на ястието, то можете да го запечете за 10-тина минути на фурна. После просто изчаквате леко да се охлади и севирате. Ето как се прави бърза и лесна домашна лазаня.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 50
  2. 18
  3. 180
  4. 30
  5. кето
  6. 400
  7. чесън
  8. люто
  9. ром
  10. 200

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта