Регистрация

Българско телешко в гърне и солена палачинкова торта



Българско телешко в гърне и солена палачинкова торта
Средно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 3028

Фермерът Емил Марчев отгежда зеле и броколи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 26 - Сезон 2

Дължина: 23:49
Излъчено на: 2011-10-26 11:30
 
 
Днес ще готвим в Горна оряховица:
 
  • Горнооряховско гърне с телешки жили и зеленчуци, печено на нисък градус около 8 часа.
  • Солена палачинкова торта с бекон, гъби и сметана.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта