Бутер пай с шоколад
Сладкиш с шоколадова сърцевина и хрупкава основа от бутер тесто.
Бон Апети
Излъчен на 27.10.2016
Едва ли ви е хрумвало, че шоколадовите сладкиши могат да се направят толкова лесно в домашни условия. Оказва се, че с половин час работа в кухнята и още толкова търпение за изпичане, можете да имате вкусен шоколадов пай. За да не губим време в правенето на тесто, използваме бутертесто, което запичаме във форма за пайове, покрито с каменна сол, за да не се раздуе прекомерно. След това го намазваме с течен шоколад, после го пълним с крем от масло, черен шоколад и жълтъци, допичаме, поръсваме с какао за още по-привлекателна визия и поднасяме - десертът е с уникален вкус, достатъчен е за десет гърла и се прави много, много лесно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ