Регистрация

Бутер пай с шоколад



Бутер пай с шоколад
Лесно   |   Порции 10   |   Видяна: 3030

Сладкиш с шоколадова сърцевина и хрупкава основа от бутер тесто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.10.2016

Едва ли ви е хрумвало, че шоколадовите сладкиши могат да се направят толкова лесно в домашни условия. Оказва се, че с половин час работа в кухнята и още толкова търпение за изпичане, можете да имате вкусен шоколадов пай. За да не губим време в правенето на тесто, използваме бутертесто, което запичаме във форма за пайове, покрито с каменна сол, за да не се раздуе прекомерно. След това го намазваме с течен шоколад, после го пълним с крем от масло, черен шоколад и жълтъци, допичаме, поръсваме с какао за още по-привлекателна визия и поднасяме - десертът е с уникален вкус, достатъчен е за десет гърла и се прави много, много лесно.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта