Регистрация

Брускети по френски с морски дарове и екстри



Брускети по френски с морски дарове и екстри
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2812

Препечен хляб на чипс с топинг от аншоа, морски език, маслини и чери домати.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Чипс от хляб - когато Елица го заявява като част от менюто си, звучи странно, но после разбираме, че това са препечени на фурна много тънки филийии френски хляб. Научаваме в движение и няколко трика за рязане на тънки парчета, а докато насъщният се пече, виждаме как се приготвя и топинга на френския ордьовър. В предаването На кафе използват морски език, но можете да го замените с каквото филе от бяла риба ви хрумне. А към него идва микс от черни маслини, разноцветни чери домати и лук, жарнати на тиган, за да се подсилят ароматите им. Не е ли това една странна, но определено много изискана брускета?

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта