Регистрация

Бохемска шунка с гарнитура от зеле и картофи



Бохемска шунка с гарнитура от зеле и картофи
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 2204

Печена шунка с медена глазура и гарнитура от картофени хапки със зелева запръжка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.01.2016

Дори и обикновеното парче печена шунка е радост за небцето, но в тази рецепта наистина свинското месо се приготвя и поднася по необикновен начин, за да превърне радостта на сетивата в истинско тържесво. Шунката се пече с глазура от мед, горчица и подправки, а след това получава силна подкрепа от двете гарнитури, с които се сервира. Първата е запръжка от кисело зеле с лук, а втората - домашни картофени кнедли. За финал поливаме ястието със сос от печенето на месото, обогатен с тъмна бира и сметана.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта