Регистрация

Болярско телешко с гарнитура и млечен сос



Болярско телешко с гарнитура и млечен сос
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2518

Печено телешко с патладжани, ориз и чеснов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.09.2015

 

Празничното основно е с основа телешко месо, което се вари 3 часа в компанията на лук, за да стане наистина крехко. А след това полягва в тавичка върху кипял предварително ориз и запържени патладжани. А какво остава - разбира се сос, който да придаде допълнителна профирност на тази рецепта от Велико Търново. Вижте как се прави този лесен народен кулинарен шедьовър.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта