Регистрация

Бабини зъби за здрава полова система



Бабини зъби за здрава полова система
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 11240

Отвара от бабини зъби повишава либидото и удължава сексуалния акт.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бабини зъби - една всемогъща природна билка, която лекува къде що се сети, твърди каналът Баба Знае и разкрива как един от най-силните афродизиаци в билкарското кралство на България се справя безкомпромисно с множество болежки и засилва усезаемо половата активност, издръжливост и мощ. Бабините зъби действат еднакво добре на мъже и жени, защото предизвикват отделянето на лутенизиращ хормон - хормон, който регулира цялата хормонална картина в организма. А оттам тялото само си решава къде какво не му достига или трябва да се изчисти. Затова сеансът с отвара от бабини зъби може да се направи профилактично.

Според билкарските книги чаят от бабини зъби е не само силен афродизиак, но укрепва цялата полова система като дори лекува възпаления на половите органи. Освен това прочиства бъбреците и уринарните канали. Все пак билката се използва и за други болежки. Тя регулира кръвното налягане, бори мигрена, нервни раздразнения, бронхити и бронхиални проблеми, коклюш. Има още... и още...

Отварата от бабини зъби се прави като 5 с.л. от сушената билка се варят 1 час на слаб огън в около литър вода. След края на варенето се оставя да се задуши под капак и се долива течност до достигане отново на литър. Прибира се в хладилник за една нощ, а след това се прецежда, но НЕ през цедка, а през филтърна хартия, защото билката има миниатюрни бодлички, които могат да преминат в напитката. А как се дозира отварата и по колко пъти се приема на ден - гледайте схемата във видеото на Баба Знае.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 1 ден

Рейтинг и коментари (42)

5 отлична
4
4 мн. добре
2
3 става
5
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта