Регистрация

Ако пресолите манджата - сипете оцет



Ако пресолите манджата - сипете оцет
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3712

Съхранявайте оцета в затворени стъклени съдове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      На всеки му се е случвало да трепне с ръка и да сипе в ястието повече сол. А знаем, че тя не е нито особено полезна в големи количества, нито е приятно да се хапва пресолена манджа. Но пък трябва ли да изхвърляте всичко, след като неволна грешка го е направила близо до невъзможното за ядене. Не - Лео съветва просто да убиете вкуса на солта с малко оцет (ако ястието позволява, разбира се). Тактиката е особено подходяща за спасяването на салати (без доматени) и супи.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта