Регистрация

Агнешки врат с тиквички по търновски



Агнешки врат с тиквички по търновски
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2915

Пролетна яхния с агнешко месо, лук, тиквички и млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.05.2016

Агнешкото е тежко месо, но българинът е свикнал да си го хапва прдимно през пролетта. Затова Лора и Стоян предлагат една вкусна пролетна рецепта за агнешки врат, като идеята за месната яхния идва от великотърновски кулинарни книги. Първо вратлето на агънцето се запържва за кратко, а след това се готви до пълно разваряване. И за да е в тон с пролетта, се поднася като основа на манджа с тиквички, пресен лук и зелени подправки. Да си оближеш пръстите от тази родна вкусотия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта