Регистрация

Шеф Манчев се бори да спаси заведение от фалит

17 Nov 2014   /   nina123   /   Видяна: 4226
Шеф Манчев се бори да спаси заведение от фалит

Финансова неразбория превръща шеф манчев в ревизьор.

 

Епизод седем наКошмари в кухнята“ ще отведе шеф Манчев на следващото неочаквано приключение, което зрителите ще могат да гледат в сряда, 17 ноември от 22.00 часа по НОВА. За първи път шефът ще потъне в счетоводен хаос, който обрича едно семейство на банкрут. Манчев ще се озове в един ресторант в Разлог, който няма аналог в областта. Механата „Разложка мааза“ е паметник на културата и се слави с добрата си кухня, но страда от мениджърското невежествo на своите собственици.

Съпрузите Мариета и Тошко стопанисват най-известната механа в китното градче. Двамата обаче са затънали в огромни заеми, а всички имоти на семейството са ипотекирани. Фамилията на Мариета и Тошко са теглили кредити за над 200 хил. лева, за да обезпечат нуждите на ресторанта. Банките не спират да притесняват семейството, защото то не успява да покрива задълженията си. Бизнесът не носи пари, а заплахата семейството да остане на улицата е все по-реална. Липсата на мениджърски умения и бизнес нюх ги е докарало почти до просешка тояга. Двамата съпрузи не водят никакво счетоводство и за девет години, откакто са отворили ресторанта, не са правили нито една ревизия. Сметките са до никъде, а парите не стигат. Безпътието кара семейството да се обърне към шеф Манчев за помощ. За първи път той ще се сблъска с невиждан до сега счетоводен хаос.

Как се спасява ресторант от фалит, когато собствениците му нямат никакъв бизнес нюх? Може ли тоталното финансово безхаберие да бъде изкоренено и собствениците на механата да започнат да покриват кредитите си? Може ли един добър готвач да се превърне и в добър ресторантьоr? Ще въдвори ли шеф Манчев нов ред в известната „Разложка мааза“ и ще успее ли той да вдигне на механата на крака, за да спаси едно семейство от заплахата да остане на улицата? Каква рецепта ще предложи шеф Манчев на Мариета и Тошко, зрителите ще могат да видят в седми епизод на „Кошмари в кухнята”.

кошмари в кухнята епизод 7

ПОДОБНИ СТАТИИ

Иван Манчев на ръба да напусне Кошмари в кухнята заради боливудска драма в индийски ресторант

Семейна драма и фонтан от емоции заглушават съветите на шеф Манчев, който се чувства безсилен да помогне на собствениците на Рангила. виж още »

Шеф Манчев извършва рицарски подвиг в трети епизод на „Кошмари в кухнята“

Иван Манчев се сблъсква със суровия нрав на изправен пред криза ресторантьор. виж още »

Шеф Манчев се бори с хлебарки в първи епизод на риалити формата „Кошмари в кухнята“

Именитият кулинар се справя с трагедии в кухнята и разплита семейни истории. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта