Регистрация

Иван Манчев на ръба да напусне Кошмари в кухнята заради боливудска драма в индийски ресторант

03 Nov 2014   /   nina123   /   Видяна: 3967
Иван Манчев на ръба да напусне Кошмари в кухнята заради боливудска драма в индийски ресторант

Семейна драма и фонтан от емоции заглушават съветите на шеф Манчев, който се чувства безсилен да помогне на собствениците на Рангила.

Истинските кошмари за шеф Манчев започват с петия епизод на „Кошмари в кухнята“. Тази сряда, 5 ноември, от 22.00 часа зрителите на НОВА ще се подлютят от боливудските небивалици в кухнята на индийския ресторант „Рангила“. Шеф Манчев поема трудно пътуване през дебрите от емоции, цветове, вкусове и усещания, характерни само за Далечния изток. Ресторант “Рангила” в центъра на София, чиито собственици - семейство Кумар, са се опитали да превърнат в истинска малка Индия, ще се окаже бойно поле на голям семеен проблем.

Шеф Иван Манчев идва на помощ на семейство Кумар, които управляват своя скромен бизнес с помощта на трите си дъщери. Но вместо да им помогне със знания, опит и желание, Манчев се оказва в центъра на люта семейна борба, която се вихри всеки ден пред очите и ушите на клиентите. Постоянните крясъци, избухванията, обидите и реките от сълзи, обилно овкусени с индийски ритми, се превръщат в препядствие извън неговите сили. Шеф Манчев се оказва в центъра на покъртителни семейни скандали, пресолени от обиди и откровени ругатни. Неочакваната ситуация събужда съмнения в него дали изобщо може да помогне на този ресторант и неговите собственици. За първи път Шеф Манчев се колебае дали да не откаже предизвикателството.

Как шеф Манчев би могъл да помогне на едно семейство, което заглушава с крясъците си всички съвети? Има ли начин една фамилия да загърби враждата помежду си и да продължи напред? Дали Манчев ще намери рецепта за бурните емоциите на семейство Кумар, които ги заслепяват и обричат бизнеса им на провал? Ще преобърне ли съдбата на ресторант “Рангила”? Всичко това ще стане ясно в епизод 5 на „Кошмари в кухнята“  тази сряда, 5 ноември от 22:00 часа в само по НОВА.

семейство кумар се карат в кошмари в кухнята с иван манчев

ПОДОБНИ СТАТИИ

Шеф Манчев се бори да спаси заведение от фалит

Финансова неразбория превръща шеф манчев в ревизьор. виж още »

Шеф Манчев извършва рицарски подвиг в трети епизод на „Кошмари в кухнята“

Иван Манчев се сблъсква със суровия нрав на изправен пред криза ресторантьор. виж още »

Шеф Манчев се бори с хлебарки в първи епизод на риалити формата „Кошмари в кухнята“

Именитият кулинар се справя с трагедии в кухнята и разплита семейни истории. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта