Регистрация

Чудеса за Св. Валентин със сърчице формичка за курабийки

13 Feb 2020   /   nina123   /   Видяна: 1858
Чудеса за Св. Валентин със сърчице формичка за курабийки

Храна, оформена като сърце създава романтика в специалната вечер.

 

Почти всеки комплект формички за сладки съдържа и по едно сърчице, с което да изрежете тестото с романтична визия. Но ако искате да сготвите нещо с любов, да поднесете „сърдечно“ иглеждаща храна, можете да използвате тази формичка в по-широк спектър от предназначения. С малко хитрина ще успеете да декорирате храната за романтична вечеря по уникален начин. А ние ще ви дадем идея как да процедирате.

 

1. Парти сандвичи сърчица. Този символ на любовта можете да изрежете от филия хляб благодарение на формичката. След това дори и обикновената филия с лютеница се превръща във вкусно сърчице с червен цвят. А ако искате да вложите повече енергия и материал, намажете изрязаните хлебчета с крема сирене и украсете със зрънца хайвер, зеленчуци, риба. Много е ефектно и се приготвя бързо.

 

2. Бонбони сърчица. След като забъркате сместа за бонбони от натрошени бисквити с масло, шоколад и добавки или смлени сушени плодове с мед и какао (или каквато друга смес сте си избрали), можете да използвате формичката за курабийки, за да разпределите десерта, така че да станат сладки сърца. Вкусът няма да е по-различен, но визията ще е по-романтична.

 

3. Солени сърчица с бъркани яйца. Тази формичка може да ви помогне да направите мини сърчица омлетчета. Разбийте предварително 1-2 яйца в купа, добавете подправки и натрошете сирене. След това намажете формичката и сложете в загрят тиган. Изсипете вътре част от сместа и печете до готовност. Обърнете и допечете и от другата страна.

 

4. Сърчице като шаблон. Ако поставите формичката върху лист, очертаете и след това изрежете, ще имате шаблон сърчице, Чудите се за какво да използвате? Поставете върху кекс, сладка или просто в чиния. След това сипете какао или пудра захар в цедка и поръсете отгоре. После махнете шаблона и имате стилна украса.

 

5. Традиционните сладки сърчица. Повечето теста за сладки и курабийки могат да бъдат изрязани във формата на сърце. Но ако искате да стигнете малко по-далеч в направата на романтичен десерт, слепете изпечените сладкиши с червено плодово сладко или ги намажете с такова.

 

6. Формичка сърце като ринг. В модерния плейтинг често се използва ринг за аранжиране на ордьовъра или гарнитурата. Вместо традиционния кръг можете отново да прибегнете към формичката за сладки. Разядка, дип, пюрета, гъсти сосове – всичко това може да придобие любовна форма.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Бързи любовни храни за Св. Валентин

Сладки и солени сърчица, които се приготвят за броени минути.   виж още »

Свети Валентин с любов и вкус на мед

Модерният свят чества деня на влюбените и обичта. виж още »

Най-комерсиалния подарък за Св. Валентин е шоколад

Тункваните тестени изделия, бонбоните и шоколадовите фигурки са най-честия подарък за Деня на влюбените. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта